terug Nummer: 106800 | Datum: 10.06.2021 | Bezoekers: 622 Nummer: 106800
Datum: 10.06.2021
Bezoekers: 622

Schlüter S450

Advertentie afdrukken Advertentie doorsturen Advertentie melden

Artikelberschrijving

Soort:

Aanbod

Merk:

Schlüter

Opschrift:

S450

Bouwjaar:

1963

Vermogen:

42 PS

Beschrijving:

Traktor Schlüter s450 zu verkaufen.Technischem ist in gutem zustand. Motor,Hydraulik,Bremsen sind in ordnung. Ohne Fahrzeugbrief.Der Traktor steht in 535600 Oderhellen. Die Lieferung ist gegen Gebühr möglich.

Prijs:

6.900,00 €

Jetzt Kontakt aufnehmen!
Als Favorit speichern
Veilig zakendoen
Bij OldtimerPlus willen we graag dat u succesvol en veilig kunt handelen. Gelukkig hebben de meeste (ver)kopers goede bedoelingen. Maar helaas zijn er enkele mensen die proberen om misbruik te maken van uw vertrouwen. Hierbij een aantal tips:

Maak nooit een aanbetaling op een bankrekening voordat u de verkoper heeft ontmoet, de machine heeft gezien en een koopovereenkomst heeft getekend.
Serieuze particuliere adverteerders van gebruikte machines zullen u niet vragen om een aanbetaling voordat u elkaar heeft ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een gescande ID betekent niet dat u de afzender heeft geïdentificeerd en kunt vertrouwen. Dit gebeurt ter plekke bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Aanbiedergegevens

Naam: vencel laszlo
Postcode, Plaats: 535600 odorhellen
Land: Roemenië
Fax: vencel_laszlo@yahoo.com
E-mail: Contactformulier
Status: Privé
Voer het volgende bericht in onderstaand veld in aub:
Die abgesendeten Daten werden nur zum Zweck der Bearbeitung Ihres Anliegens verarbeitet. Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzerklärung.
Abboneer u kostenloos voor de OldtimerPlus nieuwsbrief.